Az unikornis tenyésztés nem apróság, ritkán születik unikornis, még akkor is, ha tökéletesen volt fedeztetve.

Na, csapjunk bele a lecsóba! Először is szerezned kell egy unikornis kancát az értékesítéseken. A kancák jóval drágábbak, mint a hímek, ugyanis egy az öthöz (azaz 20%) az esélye, hogy unikornis születik egy fedeztetésnél. Ha sikerült venned egy kancát, nézd meg a fedeztetési idejét! Bizony, nem mindegy, mikor van fedeztetve.

A megadott idő legelőször általában 15:00, ez eltérő is lehet, viszont megváltoztathatod ezt az időpontot 30 naponta a kancád oldalán, a szaporodás fülnél.

Ha sikerült megnézni, mikor kell fedeztetned, akkor készülj fel, már pár perccel korábban érdemes az oldalon tartózkodni. Ha a fedeztetés előtt állsz kis idővel, nézd meg a fedezőméneket. Fontos, hogy ugyanolyan fajtájú legyen a mén, mint a kanca. Ha megtetszik egy ajánlat, fogadd el pár perccel korábban. A fedeztetés oldalán egy számláló mutatja, hogy érdemes-e fedeztetned, vagy sem. Ha egy  ikont látsz, akkor ne fedeztess, ugyanis 100%, hogy nem lesz unikornisod.

Egy  ikon fogja jelezni, hogy esélyed van unikornis csikóra, ha most fedeztetsz. Mindössze 1 perced van a fedeztetésre, a másodpercek számát egy számlálón látod:


Vigyázz, Hesztia ajándéka nélkül csak 20% esélyed van rá, hogy unikornis csikód születik!

Sok sikert!