Azt gondolnánk, zsetont szerezni nagyon nehéz, mert értékes fizetőeszköz. Tényleg értékes, de megszerezni nem is olyan nehéz! :)

Felvázolok néhány lehetőséget.

  • Ha már elmúltál 30 nap rangidős, eladhatsz lovakat a közvetlen értékesítésen zsetonért is. Azért ne ess túlzásokba, egy sima (kevés gp, kevés képesség) lovat senki nem fog zsetonért megvenni.
  • Ha már elmúltál 50 nap rangidős, menj a profil -> zsetonjaim oldalra, görgess le majdnem a lap aljáig! A jobb oldalon, alulról a második rubrikában beválthatod az equusösszeged 20%-át 1 zsetonra. Ezt 30 naponta megismételheted.
  • Eladhatod a feketepiaci tételeidet zsetonokért. Mondjuk nem egy krőzus vagyonát, de például egy morpheusz karkínálgatásával (megfelelő mértékben) jól járhatsz.
  • Ha ezek a feltételek nem jöttek be, akkor rendelhetsz is. Profil -> zsetonjaim oldalon, ha egy zsetont szeretnél rendelni SMS küldéssel, akkor kattints az első rubrika első kockájára (), majd küldd a CODE kódot a megadott telefonszámra (ez mindenkinél más). Egy zseton 330 forintba kerül, ezt a pénzt a telefonodról veszi le a játék.

Hamarosan bővül... :)