Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Névnapra idézetek! vagy baráti képek

HA egy barátodnak/barátnődnek névnapja van akor azzal is készülök!

Arra is itt van néhány idézet!:

 

Névnapod van ma, köszönteni jöttem, rímekből neked csokrot is kötöttem. Mert a Te névnapod olyan drága nekem, nem is tudom miért nem töltöd mindig velem.

 

Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot!

 

Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!

 

Mit írhatnék ma Neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az sms-t hogy mosolyogj 1 keveset. Többet most nem írok, csak boldog névnapot kívánok.

 

Milyen csodaszép ez a nap ugye Te is érzed mosolygós az egész világ köszöntenek Téged ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok!

 

Megosztjuk egymással legtitkosabb vágyainkat és legmerészebb álmainkat, osztozunk nevetésben és könnyekben. Névnapodon szeretném megköszönni mindazt, amit barátságunk adott számomra.

 

Ma jeles nap köszöntött reánk, Te nevedet örömmel zengi szánk. Veled ünnepel az egész családod, Mosolyogva fogad ma minden barátod. Mivel már régóta vagyunk barátok Én neked e pár sorral: Boldog Névnapot kívánok!

 

Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret, viszont szeretni. Boldog névnapot!

 

Élvezd életed boldog óráit, mert a kis fakadó rózsa is egyszer virít, és a Te tavaszod is elhervad egyszer, és a régi jó barátok szeretete övez akkor is, midőn az ivászások boldog emléke már a múlté lesz. BOLDOG NÉVNAPOT!

 

Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

 

E szép napon Neked kel fel a nap, Felhőkön át simogatja arcodat. Csak neked nyújtja sugarát, S velem együtt Boldog Névnapot kíván.

 

Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra! Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat! Boldog névnapot kívánok!

 

“Nézz fel éjjel a csillagokra. Látod rád nevetnek ragyogva. Apró fények,régi álmok, Boldog Névnapot Kívánok!”

 

Nyuszi szívem dobban nagyot, haveromnak boldog napot, hallgassa meg a nyuszit és fogadja el a puszit!

 

Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!

 

Névnapod van teneked, ez a legszebb ünneped. Rózsa nyíljon utadon, ezt kívánom, barátom!

 

Egy nap, majdnem olyan mint a többi, De az emlék már a holnap poharát tölti, És a holnap most még csak álomvilág, Ám a perc itt van, mosollyal nyit rád, Hogy legyen erőd, legyen hited, Amíg utadon terhedet viszed, És tudj nevetni, játszani örömmel, Hogy a holnap szeretni jöjjön el, Napsugárral, esővel, szivárvánnyal, A szívben tűzzel, a kertben száz virággal, S hogy legyen aki szeret, S ott van Veled, Boldog névnapot kívánok Neked!

 

Szívemből kívánok boldog névnapot, kísérjék életed fényesnél fényesebb szerencse csillagok! Szeresd a percet, örülj a mának, vágyaid idővel valóra válnak!

 

Ez a gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, Ma még a nap is Te érted kelt fel. Virágok, rózsák övezzék utadat, Boldogságban ünnepeld a névnapodat!

 

A névnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog S Vidám legyen Számodra Az élet!

 

Névnapodra mit kívánja néked? Adjon a Teremtő hosszú, boldog éltet. Ameddig a szívem utolsót nem dobban, Szeretlek kisfiam, mindenkinél jobban. Ne ismerj szenvedést, ne ismerj bánatot. Adjon a Sors neked igaz boldogságot. S hogyha bármi gond ér, tudd, hogy amíg vagyok, Örömben és bajban én melletted állok.

 

Károly napra!

Tegnap, késő este gondoltam egyet

leültem, hogy írjak egy szép verset.

Mert köszönteni akarlak barátom,

ajándékkal ez nem megy, belátom.

Meglepni Téged hasznossal nem tudlak,

van neked kutyád, autód,lakásod.

Tehát e vers legyen egy kis kedvesség,

aztán este jöhet majd a nagy ünnepség.

Károly napján szeretettel köszöntünk Téged,

persze Karcsikát is, aki a Te kis csöppséged!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.