20. nap rangidőd után ingyen létrehozhatod saját lovardádat. Itt főként lovakat panzióztathatsz, de még versenyeket is rendezhetsz.

 Mi az a presztízs?

A lovarda "értékét" jelzi. Függ a panziós lovaktól, a legelők és bokszok tisztaságától, mennyiségétől, szinte minden befolyásolja.

 Hogyan tudom növelni lovardám presztízsét?

Érd el, hogy jó legyen a legelőid termékenysége, tisztasága, a bokszaid tisztasága. Használj minél jobb almot, rendezz versenyeket, alkalmazz munkaerőket, növeld a lovaglóleckéket. Legyen minél több és minél nagyobb tiszta és zuhanyos bokszod, minél több és minél jobb termékenységű tiszta legelőd, termelj sárgarépát, készíts takarmánykeverékeket, alkalmazz munkaerőket, és állítsd be a minimum képességet a lovardádban! Az utóbbi művelettel a megadottnál nagyobb képességű lovak regisztrálhatnak a lovardádba, ezáltal az istállód minősége is nő.

 Hogyan tudom saját lovaimat panzióztatni a lovardámban?

Kattints a boksz alma melletti  ikonra, aztán a Boksz lefoglalása feliratra, írd be a saját nevedet, és módosítsd! Törölni úgy tudod a foglalást, ha üresen hagyod a mezőt.

 Hol tudom megemelni a panziózási árat, minimum képességet és a maximum panziózási időt?

Az Iroda -> Panziózás fülnél. Legalább 10 equust, maximum 25 equust kérhetsz egy nap panziózásért. Ha 0 a minimum képesség, bárki regisztrálhat a lovardádba.

 Hogyan tudok versenyeket rendezni?

Először is létre kell hoznod egy versenypályát (Lovardám -> Versenyek menünél), majd ott tudsz rendezni versenyeket. Ha az előző versenyed már lezárult, 24 óra múlva újra létrejön egy versenyed, anélkül, hogy megrendeznéd.

 Hogyan tudom versenyeim presztízsét megnövelni?

Állítsd át a pálya nehézségét magasabbra (több akadállyal, lépéssel), így nagyobb képességű lovak vesznek majd részt a versenyeden, így többször kerül megrendezésre és nő a presztízse. Viszont ha túl magasra állítod, nem fognak rá regisztrálni és így nem is lesz megrendezve soha. Nevezd saját lovaidat (maximum 2-t egy versenyre), így előrébb kerül a versenyek listáján és a játékosok hamarabb neveznek rá.

 Hogyan tudom a legelőimet termékenyebbé tenni?

Hagyd őket ugaron. Érdemes nyáron ugaron hagyni őket, ekkor minden nap 3%-kal növekszik a termékenység. Tavasszal és ősszel 1%-kal, télen pedig 0,2%-kal növekszik.

 Ha valaki lefoglalt nekem egy helyet a lovardájában, azt hol látom, és hol fogadhatom el?

Ugyanott, ahol mások lovardáiba szabadon regisztrálod a lovaidat, csak ezek a foglalások a lap legalján találhatóak.

 Mi az a zseton vetőmag? Mikor és hol tudok venni?

Évente 1-2 alkalommal található a lovarda áruházában. 800 Equusba kerül, csak a legnagyobb, 5 holdas legelőn terem minden hónapban 1 zsetont.

 Mennyit használódik el egy nap alatt egy boksz?

Naponta 1%-ot. 75%-nál már érdemes feljavítani, 100% elhasználódottságnál lerombolódik a boksz.

 Ha elhasználódott a bokszom, hogyan tudom feljavítani?

Szintén a boksz almának melletti  ikonra, a legutolsó lehetőségre kattintva 200 Equus ellenében javíthatod fel a bokszodat.

 Miért jó, ha teszek egy zuhanyt a bokszba?

Növeli a lovarda presztízsét, és 10%-kal kevesebb energiát használ fel az a ló, amelynek bokszában van egy zuhany.

 Mire jó a Madárijesztő?

A termények növekedését 50%-kal javítja, viszont egy madárijesztő csak egy legelőn működik.

 Hány kis melegházat lehet venni?

Minden lovarda csak egy darabbal rendelkezhet, viszont abban bármelyik évszakban termelhetsz bármit.

Ha van olyan kérdésed, mely nincs ezek között, tedd fel kommentárban és válaszolok rá! :)